Su Tesisatçısı

Wiki Article

Tesisatçı olarak işe başlamadan önce mesleğe dair bilgi sahibi olman gerekir. Bu sayede haklarını öğrenebilir,  mesleğin gereklilikleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve sana uygun olup olmadığına karar verebilirsin.

Yapılara ısıtma ve sıhhi tesisat döşenme, bakım onarımlarını yapma yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır.

Su Tesisat Tamiri alanında bilgi sahibi olan ustalar ile çalışmak sizlere her zaman daha uygun fiyatlar çıkartacaktır. Aynı zamanda da yapılan çalışma eksiksiz olacağı için bir sonra ki masraflar da tamamen ortadan kalkacaktır. Bu yüzden sitemiz içerisinde sizlere Türkiye’nin en kalifiyeli ustaların telefon numaralarını yazdık ve sizlerden gelecek olan telefonları beklemektedirler.

Sorunlarınıza anında müdahale ederek yaşam alanlarınızı güvenli ve konforlu hale getiriyoruz.

Tesisatın daha uzun kullanılabilmesi için tamirat işlerinin alanında deneyimli kişiler tarafından yapılması gerekir. Bu sayede tesisat sistemi onarım işlemleri sırasında zarar görmeyecektir.

Su borularına kolayca ulaşılabilmesi için mimari tasarım sırasında önlemler alınmalıdır. Bu maksatla boru ve tesisat bacaları yapılması doğru olur.

four adet petek yeri büyütülecek 1 adet tuvalet yeri yapılacak (alaturka tuvalet yeri alafıranga tuvalet olucak banyoda 40 En Yakın Sıhhi Tesisatçı süzgeç yeri yapılacak yer şilede İstanbulda gelecek ustayı arabayla evinden alıp işi bittiğinde evine bırakma imkanımız var

Bulaşık ve çamaşır makinesi bağlantısı yapılan tezgah altındaki bağlantı yerideki ek parçanın değişmesi gerekmektedir. Su damlatıyor

Pis su tahliyesi ve gider borularında meydana gelen tıkanıklığın giderilmesi En Yakın Tesisat Ustası hizmetlerimizi profesyonel olarak gerçekleştirmekteyiz. Yaşam alanlarınızda özellikle banyo ve mutfak giderlerinden sürekli kötü kokular ile karşılaşıyorsanız muhtemelen olmakta olan bir tıkanıklık sorunu sizleri bekliyor.

İstanbul Su Tamircisi olarak yıllarca eğitim almış sucularımız ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İşlem sırasında her zaman kaliteyi amaç edinmiş ustalarımız ile hızlı ve güvenli hizmetimizi sunmaktayız.

Serkan Abiye işciliğinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum gayet hızlı ve Su Tesisat Ustası iyi şekilde işimi halleti .

Hafta sonlarında da iş yerimiz açıktır. Su Tamircisi twenty yılı aşkın bir süredir Batman halkına hizmet veren firmamız, garantili hizmet sunmaktadır.

Her türlü tesisat kaçaklarında kullanılan termal kameralar sayesinde boruların güzergahları belirlenerek su sızıntısının yeri noktasal olarak tespit edilmektedir.

Çamaşır makinası En Yakın Tesisat Ustası ile kurutmaya mutfaktan gider yapılacak ve çamaşır makinasının su alması için musluk takılması lazım

Report this wiki page